常跃中 教授
发布时间:2013-09-24  浏览次数:

常跃中
民族
出生地
河南
最高、最后学位
本科、学士
教研室
环艺教研室
设计艺术
电子信箱
C3153@126.com
个人主页

个人简历:

常跃中,教授,环境艺术设计系主任。集美大学《海西文化创意产学基地建设》项目负责人,艺术设计专业负责人。本科毕业于河南大学,先后在景德镇陶瓷学院、中央工艺美术学院、浙江大学、江南大学学习培训,获工程硕士学位,中国工业设计协会会员,2009年赴欧洲访学。
CHANG Yuezhong
Professor, Master of Engineering. Dean of Department of Environment Art Design. Project leader of The Construction of Culture Innovation on the West Side of the Taiwan Straits, and Principal of art design course. Graduated from Henan University, then studied and trained in Jingdezheng Ceramic Institute, China Central Institute of Arts and Crafts, Zhejiang University, Jiangnan University, member of China Industrial Design Association, visiting scholar to Europe in 2009.

代表作: