樊洁 讲师
发布时间:2013-09-24  浏览次数:

个人简介:

樊洁
硕士,讲师,四川都江堰人,2006年毕业于重庆大学建筑城规学院环境艺术设计方专业。现任环境艺术设计方向专业教师,主要研究方向为家具家居设计、室内空间设计。
FAN Jie
Lecturer, Master of Arts, born in Dujiangyan, Sichuan. Graduated from Chongqing University, majoring in environment art design in 2006. Engaging in the teaching of environment art design, furniture design, home decoration and interior space design.

代表作: